Fira del Tap

La propera Fira del Tap serà el 8, 9 i 10 de juny del 2018.
Estem treballant amb la programació de la propera Fira. 
A aquest web, de moment, hi trobareu la programació del 2017.
Si voleu contactar amb nosaltres, escriviu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tap: m. [LC] Peça de suro que introduïda o adaptada al broc o boca d’una ampolla, un flascó, un pot o altre recipient o conducte, intercepta la comunicació del seu contingut amb l’exterior.

AL VOLTANT DEL TAP DE SURO HI HA TOT UN MÓN

Suro, indústria i gastronomia. Un circuit rodó que ens permet viatjar des de les Gavarres fins a les taules de qualsevol restaurant o casa del món. 
Us heu plantejat mai que aquesta peça tan singular del nostre entorn i que la podem trobar arreu del món ha estat feta probablement molt a prop de casa nostra?

QUÈ ÉS LA FIRA DEL TAP?

La Fira del Tap és un esdeveniment temàtic, sectorial i amb projecció internacional que durant un cap de setmana posa de rellevància el món del suro, un producte molt arrelat a la majoria de municipis del voltant de les Gavarres, especialment a Palafrugell i a Cassà de la Selva.

QUAN? Del divendres 16 al diumenge 18 de juny de 2017
ON? A Cassà de la Selva

La Fira del Tap serà inaugurada pel Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont, President de la Generalitat de Catalunya, el dissabte 17 de juny de 2017, a les 12 h, a la plaça de la Coma.

ENS HI ACOMPANYEU?

Subscriviu-vos al butlletí digital per estar al dia de les novetats de la Fira del Tap aquí.
Seguiu-nos a FacebookTwitter, Instagram o a través de l’etiqueta #FiradelTap.